Nautika opšta... > Nautičke reportaže
Vidra
zoki_ns:
Hvala 114
Vepric je bio miroljubiv i lenj da bi se pomerio odatle. Ostala tri su pobegla kad smo im prisli :) Nisu divlji pa kontam da su bezopasni lol
zoki_ns:
Evo jos par od danas pa neću više da zatrpavam forum sajkaca
Novi Sad - Bačka Palanka i još po nešto. Nije bilo vremena za zavlacenje po Neštinskoj adi i ostalim rukavcima, to ce ostati za neku drugu priliku...
Preporuke za čardu Florida. Malo se duže čeka u vreme ručka ali je riblja čorba i smuđ sa roštilja jako lep.
zankiki:
Bravo. Lepa tura u poslednjim vrelim danima ove godine...
Ni ja se ne bih vepriću približavao bez ražnja! 6589
Kabe:
Odlična priča, odlični đirovi :D Moglo je tu Zoki i da se pomuze nešto i baci na ražanj, ali vidim da je ipak ostalo na ribi :D
Samo gas, vreme je predivno ovih dana, samo vodostaj ode u 300 :D
zoki_ns:
Da se pomuze jedino magarica posto goveda beze ko djavo od krsta jh . A za razanj bi se mozda i naslo po nesto :D
Mene interesuje dal neko zna, da li pri nekom vodostaju, i po kom ako je to ikako moguće može da se prodje celom krcedinskom adom? Ili ako ne celom onda dobrim delom.
Mi smo isli nekih mozda kilometar sa strane bliže Slankamenu i nismo hteli dalje zbog trave i dubine koja je tu bila oko metar. E sad ne znam kakva je situacija pri vodostaju npr. 450 u Novom Sadu ? Kakav je teren na dalje, ima li "nagaznih mina" jh
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju