Nautika opšta... > Nautičke reportaže

Vidra

<< < (36/42) > >>

zoki_ns:
Lepo,  svaka čast  na kupanju :). Tu je uglavnom mir i tišina i lepo za odmor. Kad se prodje taj pecaroski camac naidje se na jos jedno  prosirenje, jako lepo za odmor, a najlepši deo kreće nakon toga :)
Mi smo prošli do kraja i 21. maja, tada je vodostaj bio oko 350, nisam zapisao koliko je tačno a ne mogu da nadjem nigde analitički koliki je bio tačan vodoataj za dane unazad Tad sam ugasio motor za svaki slučaj, ali ga nisam podigao bas zato da bih ispitao teren i nisam nigde zakacio tako da sam juce sa upaljenim motorom prošao bez problema.  Ove godine se na samom ulazu, gde je jedino moguće  ući pojavio jedan panj pa je malo teže ući al može  se, bar do špora i pri vodostaju od 250. Sa ugašenim motorom  i pri 200. Na samom ulazu po dnu je kamenje pa bas na 200 i nije svejedno  čoveku da prodje na 30tak cm dubine :)

Terca:

--- Citat: zoki_ns  28, 05, 2021, 15:48:58 posle podne ---...
a ne mogu da nadjem nigde analitički koliki je bio tačan vodoataj za dane unazad
...

--- Kraj citata ---

http://www.hidmet.gov.rs/ciril/hidrologija/godisnje/godisnjak.php?sifra=42035

zankiki:
Jedino što za prošlu godinu nikad ne izbace negde do oktobra  ha ha ha

zoki_ns:
E super.  To mi je trebalo.  Hvala za info. Nisam puno  omašio jh

zoki_ns:
Ima li negde da se nadje vodostaj za prethodnu godinu?
Ako neko kojim slucajem ima u svojoj arhivi vodostaj za NS za 30. jun 2020 godine bio bih mu veoma zahvalan  114

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju