Nautika opšta... > Nautičke reportaže

Vidra

<< < (3/42) > >>

budens72:
 thumbup na tom srednjem smo kampovali devedesetih više godina za redom,zatim smo prešli 2000-te na ovo uzvodno gde smo 2007. napravili vikendicu,tj sojenicu to je na 1249 km tačno preko puta table. Dok je početkom 2000-tih karlovačko bio samo sprud bez rastinja. To znam pouzdano jer je to akvatorij na kom se najčešće krećem pooslednjih 30 i kusur godina

Drivee:
Koh Cang ili kako vec, tako se naziva od pre svega par godina.. Recimo 5 godina, kada su krenule te "zurke". Zvali su ga i rajsko, majmunsko.. za mene je ono ostrvo. Kazu da je plan da se skloni jer smeta plovnom putu. Ono srednje zovu svinjarsko jer drze na njemu svinje, sada tacnije koze, svinja nema (mislim). Imao sam tamo platformu za sojenicu pa sam odustao. Ono prvo zovemo Lalino...

zankiki:
Na prvom trenutno ima svinja, na drugom nisam video ništa.
I ja ga zovem samo ostrvo.

Nekada sam tamo bio stalno, ali je zadnjih par godina dosta popularizovano i napadnuto u sezoni, radi se i prevoz ljudi čamcima na ostrvo, pa ga u leto izbegavam, jer gužva nije ono zbog čega volim Dunav...

Drivee:
Na drugom je ribar drzao svinje, onda se ozenio i retko i dolazi na ostrvo.. sta ti je zena eeeeeeee

STG:

--- Citat: Drivee  22, 04, 2020, 09:42:22 pre podne ---Na drugom je ribar drzao svinje, onda se ozenio i retko i dolazi na ostrvo.. sta ti je zena eeeeeeee

--- Kraj citata ---
Slatko se ismejah: ribar, svinje, zena, brak....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju