Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Pozdrav svima
MiletaStamat:
Ovo zadnje što ti je Jazzy MC poslao je možda ono što tražiš. Hoćeš što pre da ploviš a želja ti je jedrilica. Imaš motor, ta yamaha ako je očuvana je okej. Ploviš i uživaš, a usput jedno po jedno kupuješ za jedrenje. Ne gubiš vreme i na reci si. Koliko vidim enterijer je očuvan, nema mnogo toga da radiš, a čovek kaže da ima i nešto od opreme za jedrenje. Ja da sam ti, razmislio bih o toj kombinaciji.
Čovek je vidim raspoložan da doveze na adresu kupca, a možda možeš i malo da spustiš cenu.
JazzyMC:
https://www.kupujemprodajem.com/Plovni-objekti/Camci/Dalmatinka-93218170-oglas.htm#photoBig
ovo je ladja, mozda cak i za mene jh jh jh
ovako nesto da uzmes i miran si. Bar moje misljenje, ne znam sta ce iskusniji reci
flashnbgd:
Gledaj da ti plovilo bude minimum bar 6.5m i širina minimum 2.2m sve ispod toga ces na kraju sezone shvatiti da ti je potrebno vece plovilo.najeftinija je jedna kupovina, jer sve sto ulozis u plovilo koje prodajes ne mozes da vratis
Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka
aki:
Da, ovo poslednje je definitvno dobra ponuda. Rado bih uzeo nesto vece ali se nema para trenutno. Citao sam malo o Dalmatinkama i gledao slike. Hvale ih mada se ova razlikuje po prozorima, na drugim slikama imaju odvojene prozore kao pasara a ne jedan kao ova. Moguce da su prepravljani. Ako je motor OK i nema mnogo ulaganja u startu onda je ovo dobra prilika
Drivee:
uuuuuuuu a sto ce trebati para kada kupissssss.... juu. Svaki izlazak za vodu ce biti izazov, veruj mi.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju