The world of sailing - Svet jedrenja > Vesti iz sveta jedrenja i jedriličarstva
Zajednicko jedrenje 16.5-30.5.2020 - Jonsko more
neptun:
Jel se skiper uzima ili bez.
Mornar u kanalu:
Мислим да је велика непознаница време , са тим одређеним периодом . Ветра може бити мало или да дува толико да није безбедно једрити , тако да тих 15 дана прође брзо , све је ту неизвесно када изнајмиш брод и мораш да се вратиш у матичну луку у одређено време .
neptun:
Na Jonskom je vreme dosta izvesno i bas dobro za jedrenje, a velika jedrilica nema problema ako je i malo jace more. Mozda je ovaj termin i najbolji. Guzve jos nema ,dan najduzi, jedino je voda malo hladnija.
Mornar u kanalu:
Погрешио сам има 12 дана , један дан им треба да приме брод ,танкују гориво и воду и укрцају се и један да предају брод . За тих 12 дана по њиховом прорачуну дневно треба да једре 37 н.м , све остале рачунице зависе од брзине и правца ветра , какво је море и да ли има падавина . Мени је рецимо 2017 год . у том периоду падала киша 3 дана . У сваком случају онима који крећу желим добар ветар и да се сигурно врате .
draganbg:
Cao svima
Prvo da se izvinim svima sto ovako ko grom iz vedra neba. Iskreno, nisam ocekivao da ima ikog zainteresovanog. Sve kao ocu da napravim sajt, slike, putopisi, ali...
Za vikend cu napisati malo vise sta smo do sada uradili i gde smo bili, cisto koga zanima i slicno.
Pozdrav,
Dragan
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju