NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi
Кормиларски точак
STG:
--- Citat: Drivee 23, 01, 2020, 08:42:56 pre podne ---https://www.kupujemprodajem.com/Plovni-objekti/Delovi-i-oprema/Stari-Drveni-Brodski-Volan-KUPUJEM-82008432-oglas.htm?filter_id=568907279
--- Kraj citata ---
Covek sa linka ka "KP" kupuje tocak, pa nece videti ovu poruku na forumu, a mene zanima cena ponudjenog, samo sto covek nema viber ili wa, pa je malo skupo voditi duge razgovore iz daleka...
LSI:
Човек ми је са броја који је наведен у тексту послао слике кормила преко вибера!
Ја сам пре неколико минута покушао да га контактирам преко вибера али изгледа да тренутно није на интернету.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Bojan Bakic:
Cuo sam se sa gospodinom vezano za kormilo.On ceni tocak 1500e ali moze dogovor naravno.Gospodin je bolestan i mislim stariji pa mozda nije vican novijim tehnologijama.
DuleN:
Posto li prodaje brod, kad mu je kormilo 1500 EUR...
STG, jako lepa kormila pravi clan nase marine Dane Vidanovic- pirke i cene su mu oko stotinjak EUR...
LSI:
Пре неколико минута, јавио ми се господин Дејан и потврдио ми је цену коју је навео Бојан Бакић у једној од претходних порука.
То је сигурно велика цифра, међутим, изгледа да он сматра да због година овај кормиларски точак има посебну вредност. Можда је он и у праву, постоје људи, колекционари, који плаћају огромне своте за рекло би се најуобичајеније предмете из прошлости. Како год, свако нека процени да ли жели и може себи да приушти "античко" кормило или му је добро и оно које направи Дане (биће ново и квалитетно, у сваком случају).
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju