E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
ARSINE IGRARIJE
Arsa:
--- Citat: LSI 27, 12, 2019, 12:26:18 posle podne ---Како би се сад Веца поносила тобом и са колико задовољства би опет седела на прамцу?
Арсо, желим ти да уживаш на чамцу - за себе и Вецу.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
--- Kraj citata ---
Hvala Lazo. Život ide dalje i moramo ga živeti.
maverick:
Kako je riješavan kontrašvanc...i nisam skuzio....tim ljepilom premazes stirodur i onda bez problema ide mata i smola preko...
Arsa:
Kontra švanc je rešen tako što je u zadnjem delu napravljen trouglasti roštilj na koji je ubačena ploastična ploča i isplastificirana sa svih strana. Na taj način se čamac i pod težim i jačim motorom ne podiže u prednjem delu kao da ore već ide horizontalno. To naravno uslovljava da moraš imati motor sa dugom nogom pošto je čamac u delu kod motora duži.
Što se lepka tiče, tačno je. Mora da se dobro pokrije stirodur i pur pena. Lepak je blago ekspandirajući pa pokriva sitne prolaze između stranica i stirodura. Kada se stegne nema problema.
petar_kozic:
Arso, vidi se da si sve ovo uradio kako Bog zapoveda, što bi rekli. Da li je bilo vredno novca i truda? Verujem da jeste, jer ostaje jedno veliko iskustvo, a posebno se čovek lepo oseća kada uživa na tako sređenom čamcu, za koji znaš da si sam sredio.
Svaka čast, mirna voda i sada samo uživanje. Veliki pozdrav !
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
MiletaStamat:
Bravo Arso, lepo si ti zaokružio te radove na čamcu. Želim ti da ploviš i zdravlju i veselju i da te ubuduče svi problemi zaobidju. Verujem da ćemo se negde na reci sresti.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju