E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

ARSINE IGRARIJE

<< < (3/6) > >>

maverick:
Mnogi ce reci sto nisi kupio ovako ili onako...sto nisi dao nekom da to odradi ali ovako...kroz godine sjetices se ovog "projekta" i bit ces zadovoljan s njim kao da si ga napravio sam od početka. Uz put koristenja vidjeces i neke "promasaje" koje bi drugi put drukcije napravio i shvatices da je nautika i ta prasina i prljave ruke i koliko doista ima gušta u onom sto covjek sam napravi a plus jedno veliko iskustvo koje ces moci prenjeti drugarima kad im bude trebala pomoc i onda opet ispočetka.....

Arsa:
Sada je trebalo napraviti šablone za izradu poklopaca komora koje će omogućiti da po kiši imam suve stvari u čamcu. I to je odrađeno. Da napomenem da je veoma značajno da se lepkom premaže stirodur kako smola ne bi nagrizla i oštetila isti.

Arsa:
Maverik, potpuno se slažem sa tobom. :)

Arsa:
Već je počelo da biva hladnije, septembar mesec i morao sam da ubrzam radove. Želkotom sam premazao unutrašnjost čamca za slušaj da me kiša ne iznenadi i krenuo da sredim ojačanja sa donje strane poklopca čamca koje je bivši vlasnik sa merakom posekao tako da se kljun čamca ugibao kad neko teži stane na njega.

zankiki:
Ufff... Bravo... Svaka čast...
Ogromni su to radovi, zna samo onaj ko je probao. A u pravu je Maverick, mnogo ljudi provozaš čamcem, oni se oduševe, kupe, a posle vide da nautika nije samo sedneš i voziš, i posle ta plovila stoje i propadaju. Ovo moraš da voliš se u paketu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju