Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Lose cirade na KP

<< < (2/2)

STG:

--- Citat: Vuk  24, 11, 2019, 18:11:17 posle podne ---Verovatno daje ta cerada sa Aliexpresa.

--- Kraj citata ---
Nisam siguran sta da mislim.
Ubedjen sam da ih covek sije po meri, ali od kakvog materijala kad se raspala nakon par meseci.
Juce napisah los komentar na KP i vec jutros mi se covek javio porukom i objasnjava kako je bas sutra hteo da mi uplati novac, ali sada nece zbog lose ocene, itd...
Ne znam sta da mislim. Jedina greka koju sam napravio jeste sto sam morao nakon tih dva/tri meseca da reklamiram, a ne sada nakon sest, ali prosto nisam bio u zemlji, a da maltretiram nekog da mi salje fotke, njemu da objasnjavam mailovima...

Kako god bilo, cela prica je dobila epilog: prodavac losu ocenu na KP, a ja "block" od prodavca, nula para i trulu ciradu.

srsa:

--- Citat: STG  24, 11, 2019, 19:16:57 posle podne ---
--- Citat: Vuk  24, 11, 2019, 18:11:17 posle podne ---Verovatno daje ta cerada sa Aliexpresa.

--- Kraj citata ---
Nisam siguran sta da mislim.
Ubedjen sam da ih covek sije po meri, ali od kakvog materijala kad se raspala nakon par meseci.
Juce napisah los komentar na KP i vec jutros mi se covek javio porukom i objasnjava kako je bas sutra hteo da mi uplati novac, ali sada nece zbog lose ocene, itd...
Ne znam sta da mislim. Jedina greka koju sam napravio jeste sto sam morao nakon tih dva/tri meseca da reklamiram, a ne sada nakon sest, ali prosto nisam bio u zemlji, a da maltretiram nekog da mi salje fotke, njemu da objasnjavam mailovima...

Kako god bilo, cela prica je dobila epilog: prodavac losu ocenu na KP, a ja "block" od prodavca, nula para i trulu ciradu.

--- Kraj citata ---

И додатак епилогу: сви који су пратили ову тему на форуму, а имају намеру да наручују навлаку-цераду за мотор, сигурно неће наручивати код овог преваранта.  И још нешто, сваки мајстор који се дужи низ година бави шивењем наутичких церада, сигурно зна да у старту процени квалитет материјала и врати добављачу уколико је лошег квалитета, и унапред да упозори купце о материјалу, а не да продаје цераде, па ако неко рекламира оправдање му буде да га је зезнуо добављач материјала.

Kabe:
Po fotografijama iz KP oglasa vidi se da su mnoge napravljene u Grosinoxu u NS, tako da se sigurno zna o kome je reč.

Kada je reč o pristupu, sve je samo ne poslovan.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju