Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Performanse vašeg plovila, brzina, potrošnja...
George:
Hajd' da osvežim temu, pošto mi se nešto dešava sa DMB-om a nisam baš siguran šta je u pitanju. U poslednje vreme sve što je zagrejaniji, to više počne da gubi snagu i da dimi ranije nego što bi trebalo. U poslednje vreme kada se ono baš zagreje posle višečasovne plovidbe umesto oko 2900 o/min uspe da izvrti tek oko 2600 o/min i tu već kulja dim iz auspuha. Donedavno mu je tih 2600 obrtaja bila putna brzina, a sada je to pun gas. Dok je u nekoj poluzagrejanoj fazi, trenutno tu postiže neki maksimum obrtaja između 2600 i 2800 kako je kad raspoložen. Čak ni to nije uvek isto. Drugar mi kaže da je verovarno naglo sazreo za generalku, međutim ja bih da čujem i neka druga mišljenja, pa ako neko ima ideju bio bih zahvalan na nekom odgovoru.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Bakara:
George, da li si proverio najbanalniju stvar, da se nesto nije namotalo na elisu?
Retko kad brodski motor odjednom "sazri" za generalku...Proveri rukom osovinu da li se lagano okrece, ali ni to nije garancija dok se ne proveri direktno ispod vode.
Ima li termostat na tom motoru?
srsa:
Problem je dimčina koja se javlja. no125
broker975fx:
Onako laicki taj dim znaci opterecenje pa je moguce ovo sto kolega kaze. Sa druge strane mozda nesto sa dovodom goriva ne velja. Po meni pre ce da bude brljavljenje bos pumpe, dizni nego problem na samom motoru.
Dora:
Dim je crn, plav, rozle boje? :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju