Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Performanse vašeg plovila, brzina, potrošnja...

<< < (8/18) > >>

Dora:
Špara za prekokeanski... 25648

LSI:

--- Citat: DuleN  17, 11, 2020, 14:32:18 posle podne ---Sta ti bi ???  eek

--- Kraj citata ---

Чуо је да су Армин и Мачак издржали месец дана.

zankiki:

--- Kraj citata ---

Navukli me...  sajkaca sajkaca
Ništa ozbiljno, malo čišćenje i skidanje kila pred praznike i slave koje dolaze  ha ha
Još 10-ak dana i opet sam u akciji.

mesechar:

--- Citat: zankiki  18, 11, 2020, 08:19:56 pre podne ---

--- Kraj citata ---

Navukli me...  sajkaca sajkaca
Ništa ozbiljno, malo čišćenje i skidanje kila pred praznike i slave koje dolaze  ha ha
Još 10-ak dana i opet sam u akciji.

--- Kraj citata ---

ja reko mora da si imao neko pijanstvo da si se prekino i obrukao...pa sad kaznjavas sebe :)
 tolka apstinencija mora da bude srazmerna sranju koje napravis :) :) moje pravilo

George:

--- Citat: marko07  17, 11, 2020, 08:56:38 pre podne ---Čuveni majstor Panta tvrdi da ne sme preko 0.8 na sat da troši taj dmb :-)
Ja imam 9.7m metalni kabinas koji navodno ima 7t- sa dva ta dmb-a uzvodno na savi oko 8km/h.
Za potrošnju ne znam, tek sam ga uzeo ove godine pa nisam stigao to da merim.

--- Kraj citata ---

Pa za tu tvrdnju o potrošnji od 0,8 l/h baš nisam siguran koliko je realna, jer što bi fabrika u svojoj specifikaciji za taj motor napisala potrošnju na punom gasu od 2,5 l/h, a ja sam to neko svoje merenje brzine (i potrošnje) izneo za 2500o/min od ukupniih 2850o/min koliko izvrti na punom gasu, što bi rekli, vozio sam ga skoro sa 90% snage. Naravno troši on i tih 0,8l/h ali negde na 1600o/min. Motor je inače generalno sređen, u perfektnom je stanju, pa mislim da motor ne troši više nego što bi trebalo, pogotovo ako se uzme u obzir fabrička specifikacija. Pored svega, ako neko ima drugačije iskustvo, pogotovo ako mu ovaj motor troši na skoro pa punom gasu 0,8l/h, voleo bih da to podeli sa nama, tako da, pišite...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju