E, ovako treba... > Plovila

Windy 24 DC 79. Godiste

<< < (17/28) > >>

flashnbgd:
Pa verovatno to prevazilazi njegove mogućnosti jer to onda ide na skoro 10000e zajedno što nije mala suma

Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka

Djomla92:

--- Citat: LSI  08, 11, 2019, 13:09:52 posle podne ---Младене, бићу слободан да вам препоручим да купите те две Хонде од по 20 КС, уз све оно што је човек понудио у пакету. Мислим да је и понуђена цена коректна. Наравно, имате могућност да неки добар мајстор, а има их, погледа у каквом су стању мотори, мада мислим да су без грешке - ипак су то Хонде из 2013 - за нас то су скоро нови мотори.

Ако их купите, верујем да се нећете покајати.
Било шта друго да урадите, нећете ништа уштедети а питање је колико ћете среће имати с тим куповинама?

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

--- Kraj citata ---
Znam pouzdano da su dobri, vec ih je pregledao majstor koga znaju ljudi iz zimovnika.
Hvala puno na preporuci. Kako ovde razgovaram s ljudima sve vise naginjem ka kupovini ovih. Jer kad uracunam kupovinu HT 25ice, plus pomocni motor plus komande, rezervoar, akumulator, nakupi se. Ovako imam sve i to vec prilagodjeno za ovaj brod.

flashnbgd:
I postavi kolega neku sliku čamca nemoj da si stipsa :).

Djomla92:

--- Citat: flashnbgd  08, 11, 2019, 13:15:50 posle podne ---Pa verovatno to prevazilazi njegove mogućnosti jer to onda ide na skoro 10000e zajedno što nije mala suma

--- Kraj citata ---
Dobio bih sigurno bolju cenu, a i drustvo je odlucilo da pomogne finansijski oko broda posto cemo ga svi koristiti, tako da kad sve sracunam, ovo izadje kao najbolja opcija.

Djomla92:

--- Citat: flashnbgd  08, 11, 2019, 13:19:14 posle podne ---I postavi kolega neku sliku čamca nemoj da si stipsa :).

--- Kraj citata ---
To sam sve hteo veceras kad dodjem kuci, posto sam na poslu sad :) Uhvatio malo oko rucka vremena da se bar konsultujem oko motora.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju