E, ovako treba... > Plovila
Windy 24 DC 79. Godiste
MiletaStamat:
Naravno da nisam ni ja mislio da mu motor ostane stalno sa strane, već ako sada kupi čamac da proba odabrani motor, vidi kako to ide, da li mu odgovara jačina motora i drugo i onda za sledeću sezonu podesi motor tamo gde treba i uživa sa društvom i porodicom.
popeye:
Izuzetno plovilo. Odlicne dimenzije i raspored.
Ako je korito zdravo cena je realna i bez motora. Maksimalno motir od 30ks, ako neces da glisiras. Za glisiranje ti treba barem stotka i posebna platforma za motor. Probaj da ovu prilagodis za motor koji bi bio na sredini. Za pocetak mozes da probas tvoju Yamahu, ako je teretna. Vremenom ces ostale stvari da prilagodis svojim potrebama.
flashnbgd:
Ovom camcu treba minimum 120-150 konja da bi glisirao on Ima 2t.za normalan manevar i plovidbu treba mu 20-25 konja za neku krstarecu brzinu od 8km/h nista ne bi dobio i da stavi duplo jaci sem malo raaterecenog rada ne bi isao vise od 12 km/h.
Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka
popeye:
Upravo tako
mesechar:
--- Citat: zankiki 03, 10, 2019, 11:43:26 pre podne ---Onda ja negde grdno grešim jer je meni 10kmh uzvodno misaona imenica...
--- Kraj citata ---
i ja imam Yamahu 50 HT i da bi isao deset mora bas da je nagnam a protokomer kad pokaze potrosnju ....a shetland deplasmanac kobilica recno korito
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju