Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Smrdibube
budens72:
--- Citat: vepar 30, 09, 2019, 20:08:39 posle podne ---Moj utisak je da je u NS mnogo manje smrdibuba nego prosle godine! A prosle godine su mi napunile brod da sam ih izbacivao do jula!
--- Kraj citata ---
te ćeš da vidiš kad malo zahladi...ovo je samo početak
Kabe:
Ogromna količina istih u nedelju na ostvru preko puta Karlovaca kod "Ajkule". Sreća pa ih je bilo samo na kucici i ispred nje, na ostalim mestima je bilo "čisto". A i posle tri-četiri piva se ne primećuju j1
Napravio sam jedan portret za arhivu :)
Ljuba:
--- Citat: budens72 01, 10, 2019, 08:37:06 pre podne ---te ćeš da vidiš kad malo zahladi...ovo je samo početak
--- Kraj citata ---
Naprotiv, kada temp. padne ispod 20C nema ih, onda miruju gde se zateknu. To i čekam pa da izađem na vodu da pecam ko čovek.
Inače, mnogo zavisi i od lokacije. Što reče Miša, gde su povrtnjaci tu su i one. Kod nas u marini (Višnjica) skoro pa da ih i nema, jedino ih mi donosimo kada se vraćamo sa vode no125.
Još nisam probao kako je na sidrištu, imam utisak da ih na vodi nema ili tek po koja.
zankiki:
Kod nas na marini tek di po koja...
STG:
--- Citat: Ljuba 01, 10, 2019, 13:13:10 posle podne ---
--- Citat: budens72 01, 10, 2019, 08:37:06 pre podne ---te ćeš da vidiš kad malo zahladi...ovo je samo početak
--- Kraj citata ---
Naprotiv, kada temp. padne ispod 20C nema ih, onda miruju gde se zateknu. To i čekam pa da izađem na vodu da pecam ko čovek.
Inače, mnogo zavisi i od lokacije. Što reče Miša, gde su povrtnjaci tu su i one. Kod nas u marini (Višnjica) skoro pa da ih i nema, jedino ih mi donosimo kada se vraćamo sa vode no125.
Još nisam probao kako je na sidrištu, imam utisak da ih na vodi nema ili tek po koja.
--- Kraj citata ---
U Visnjickoj marini pored camdzija i nema drugog oblika zivota...
Nazalost.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju