Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Mesto na suvom za čamac
LSI:
--- Citat: DuleN 18, 10, 2019, 18:29:26 posle podne ---Laki, ti hitno treba da promenis drzavu, za neku bolje organizovanu....
Mislim da si ti poslednji koji bi trebalo da kritikuje drzavu, al aj da ne ulazimo u sitna creva...
--- Kraj citata ---
Трудио сам се ја да је променим на свим изборима до сада. Трудићу се и на следећим.
А не слажем се с тим да сам ја последњи који би требало да критикује државу.
И не критикујем ја државу, већ оне који државу воде, а то није исто.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Jaga:
Čamci su u marini Dorćol - Stara centrala od 1982. god. Ja od 1985. god. Naziv kluba se menjao u skladu sa zakonima i sada je UG Dorćol - Stara centrala. SOFK-a GO Stari grad je sredinom 80-tih god. dodelila tadašnjoj marini prostor marine na korišćenje. Sve je bilo u redu do 2007. god. kada je grad (DS) prodao marinu Engelu. Tada smo se sudili i sud je presudio da je SOFK-a tada nenadležno dodelila prostor marine.
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Jaga:
Sada je marina prodata Česima. Zamisao je da bude ekskčuzivna lokacija sa stanovima i mestima u marini. Česi će napraviti marinu samo za one koji kupe stan u paketu sa mestom za brod. Nama nije ponuđena nikakva alternativna lokacija. Pozdrav, Jaga
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
DuleN:
Jaga, pa upravo o tome i peisem... Vi ste na tom mestu od 1982 i niste uspeli da se organizujete i da dobijete neki dokument da ste vlasnici, zakupci, bilo sta... OK, vi ste registrovali i preregistrovali vase udruzenje prema zakonskim odredbama, ali ste realno bili uljezi na tom mestu...
Na zalost takva je situacija sa 95% priveza i marina na nasim rekama... Niko se nije legalizovao, niko nista i ne radi da se legalizuje, samo se ceka i opravdava da i onih 94% imaju istu situaciju... Tako je i kod nas u marini... A onda dodje dan D, ajde sikter i svi su nam krivi...
Dora:
Zato sam pitao u onoj drugoj temi kakvi su vlasnički uslovi u NS marinama pošto sam čuo svašta oko toga i da će većina tako proći... Nadam se da neće i da nisam u pravu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju