Nautika opšta... > Iskustva sa vode
UPLS Udruženje profesionalnih lađara - Objave na sajtu
Misha D:
Ukoliko mu nije pozlilo,bio pijan ili trezan on je zreo za Lazu ( ne mislim na prethonika u temi).
Taj camac je od sperploce, plastificirane doduse, ostale bi samo cackalice od njega da ga je samo dodirnuo ovaj veliki sastav.
Bio sam na njemu i video sam taj camac nekoliko meseci pre prodaje, imao je ostecenja na trupu kao da je od kartona , i to tamo gde bi metalni od 3mm imao sam ogrebotine.
dell_mare:
Nije uključio četiri migavca sajkaca
Bećar:
SOLIDARNOST NA REKAMA, LAĐARSKI KODEKS ZA PRIMER
Dana 22.04.2020. u popodnevnim časovima na 17 km reke Save, kod Ostružnice, došlo je do prevrtanje male jedrilice od 5 metara. Posada broda David, videvši čoveka kako sedi na prevrnutoj jedrilici je momentalno pristupila manevru spašavanja. Brzom reakcijom zapovednika i posade brod David, koji je 110 metara dužine, je pritekao u pomoć jedrilici i uz pomoć brodske opreme i stručnog manevra jedrilica je ponovo zaplovila.
Primer solidarnosti na rekama koji bi svi učesnici trebali da poštuju kao lađarski kodeks ponašanja na vodi.
Upravni odbor UPLS
http://udruzenjeladjara.com/blog/2020/04/23/solidarnost-na-rekama-ladjarski-kodeks-za-primer/
zankiki:
Svaka čast, pravi primer su dali! thumbup thumbup thumbup
DuleN:
Bravo za ladjare !!!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju