Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Zamena dozvole za upravljača motornog čamca (UMČ)
dragand:
Hvala...
Toni-7-:
Nisam pratio vesti u vezi sa dozvolama, jer su onomad izdavane kao trajne, pa sam se iznenadio kad sam cuo da je do kraja juna rok (taj produzeni) za zamenu.
I tako danas otisao do kapetanije da izvadim novu dozvolu i medjunarodnu - mrtvi ozbiljni su mi izjavili da ce biti gotovo za 3 (TRI) meseca!
I kako da vozim? - pa mozete da vozite u Srbiji i dok je dokument u izradi (nemam nikakvu potvrdu da sam predao)
A u inostranstvu? - e tamo ne mozete, mada ce mozda medjunarodna biti mozda malo ranije zavrsena od 3 meseca.
Pa eto, mozda ce nekom da znaci.
Drivee:
3 meseca? Mozda je prave na mesecu pa treba DHL-u da napravi raketu. Sramota stvarno, te kartice se prave za 2 minuta.
Vuk:
Jel prosao rok za produzenje dozvole?
Vuk:
--- Citat: dragand 13, 05, 2020, 21:43:52 posle podne ---Jel postoji neki sajt kapetanije. Ne mogu ništa da pronadjem a interesuje me za registraciju novonapravljenog čamca šta je potrebno, brojevi žiro računa taksi koje treba da se plate itd.. Zbog posla ne stižem da odem da vidim i da li neko zna da li su gotove zamenjene dozvole koje su trebale biti izdate krajem aprila u redovnom roku...
--- Kraj citata ---
Treba ti overen prijekat, kupis u Pancevu i ides u kapetanuiju placas tehnicki i registraciju.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju