Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Zamena dozvole za upravljača motornog čamca (UMČ)

<< < (21/23) > >>

dragand:
 114

Kapetan:

--- Citat: LSI  13, 06, 2020, 20:39:08 posle podne ---Напашћете људе у капетанији који су још 31.12.2019. могли да кажу: "Жао нам је, рок је истекао, закаснили сте."
Уместо тога, ја бих покушао да, чак и у сарадњи с тим истим људима, захтев за званично продужење рока поднесемо на праву адресу, тамо где може да се донесе одлука која ће обавезати све капетаније да раде исто и то оно што нама одговара.

--- Kraj citata ---

Лазо, тачно је могли су да нам кажу и да обучемо брусхалтере ... могли су .. много шта су могли .. ал можемо и ми ..
Само у кртину их треба тући , да им се виде лица, да их препознају комшије, да их се стиде фамилије ... да кад изађу на пијацу онај сељак који има чамац у Вишњици да их пита "јел бре, јел си ти онај што  је био на интернет" ?

Само у кртину ...

Замену домаћих дозвола су требали да ураде о свом трошку, или да их УКИНУ (не дозволе већ папир, пластику ). јер шта ће ми дозвола када он може из моје ЛК да за 5 секунди сазна да ли имам положено или не? Чиста крађа...

@STG  https://www.youtube.com/channel/UCCEfd7b6daGxt1KbHU4tj1A

Ево за нашег Лазу да види нешто што раде моји другари ...

Terca:
ko su na ovim sledećim izborima kandidati za beogradsku kapetaniju?

Kapetan:

--- Citat: Terca  14, 06, 2020, 11:25:46 pre podne ---ko su na ovim sledećim izborima kandidati za beogradsku kapetaniju?

--- Kraj citata ---

па бивша власт :) или она бившља власт , а могуће је и најбившљија уколико није у пензији ...
у сваком случају иста фела знојача фотеља ... ,

Boqy:
Da li neko možda ima informaciju jel ovaj rok produžen?
3 godine sam van vode, pa nisam pratio situaciju.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju