E, ovako treba... > Plovila
Cuveno pitanje - sta uzeti ?
Kapetan:
polovni po metru idu od 200 do 7000 evra.. da dodam i to :)
zorter:
I tabla lima nije 1,5m x 2m, vec
-1m x 2m
-1,2m x 2,5m
-1,5m x 3m
To su standardi koji se mogu naci u prodavnicama.
Mirko:
POsto vidim da znate mnogo,da li bi mi neko rekao,sta da uzmem za dunav i savu ? Ja sam malo vise morski tip,medjutim,na moru sam mozda mesec dana godisnje ....
a imam problem,limeni camci mi se ne dopadaju ...
I zasto su cene na ovim berzama na internetu toliko naduvane ?
POzdrav !
:drinks:
Kapetan:
--- Citat: Mirko 27, 09, 2009, 13:20:52 posle podne ---POsto vidim da znate mnogo,da li bi mi neko rekao,sta da uzmem za dunav i savu ?
--- Kraj citata ---
pogresan pristup :) najmanje znamo sta tebi tacno treba, svako ce ti reci sta njemu treba i ubedjivace te da je to ono sto je za tebe idealno sto najverovatnije nije tacno ...
znaci najbolje je da das spisak sta ocekujes od broda pa ce ljudi koji imaju slicne zahteve da daju misljenje
moje misljenje je da se brod pravi iznutra... prvo konfor a posle gledas gde datj konfor moze da se "uglavi" , brdo ljudi ce reci da je ovo pravilan prisup ali je meni jedini moguc :)
Barba:
--- Citat: Kapetan 27, 09, 2009, 20:08:30 posle podne ---prvo konfor a posle gledas gde datj konfor moze da se "uglavi" , brdo ljudi ce reci da je ovo pravilan prisup ali je meni jedini moguc :)
--- Kraj citata ---
Pa mozda je to dobar pristup ako musemom hoces da plasis Rumune, pa da izbegavas djulad njihovin topova. :taunt:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju