NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi

Kupujem motor

<< < (5/6) > >>

Sale Rea:
Obzirom da se slabo piše ovih dana o nekim nautičkim temama, rešio sam da vam predstavim moj čamac. Ujedno, možda će nekoga da interesuje ovo plovilo , mislim da nije pisano o njemu.
Prošla je godina dana od kada sam ga uzeo. Kao što naslov kaže u pitanju je Narval 620 cabin. Čamac je 2014 godište isto kao i motor Honda 20 4t. Motor je imao svega 76 radnih časova za te 4 godine. Od opreme poseduje frižider , plinski rešo, solarnu ploču, sonar, sudopera , rezervoar tehničke vode, dva ležaja, ima dosta boksova za stvari, i sam sam se iznenadio koliko je stalo. Čamac je idealan za dve osobe. Za neko društvo, dnevna varijanta druženja 4 osobe je sasvim ok. Slede slike :

Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока

Sale Rea:
Obzirom da se slabo piše ovih dana o nekim nautičkim temama, rešio sam da vam predstavim moj čamac. Ujedno, možda će nekoga da interesuje ovo plovilo , mislim da nije pisano o njemu.
Prošla je godina dana od kada sam ga uzeo. Kao što naslov kaže u pitanju je Narval 620 cabin. Čamac je 2014 godište isto kao i motor Honda 20 4t. Motor je imao svega 76 radnih časova za te 4 godine. Od opreme poseduje frižider , plinski rešo, solarnu ploču, sonar, sudopera , rezervoar tehničke vode, dva ležaja, ima dosta boksova za stvari, i sam sam se iznenadio koliko je stalo. Čamac je idealan za dve osobe. Za neko društvo, dnevna varijanta druženja 4 osobe je sasvim ok. Slede slike :

LSI:
Овако је било недавно у Немачкој

Да видимо како ће за који дан бити код нас?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Sale Rea:

Bakara:
Prodajem fabrički rezervoar goriva iz mog Albina 25, meni više nije potreban jer sam prešao na vanbrodski motor.

Zapremina rezervoara je 75L, cena 150e.
Za prijatelje sa foruma i vode, može dogovor hi

https://www.kupujemprodajem.com//Plovni-objekti/Delovi-i-oprema/Rezervoar-goriva-75L-inox-76736942-oglas.htm

Poslato sa FIG-LX1 uz pomoć Tapatoka

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju