E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Platforma
Ljuba:
To sa švansom nije baš pogođeno, ja kad sam radio platformu (produžavao je sa 50cm na 120cm) zamalo da se zeznem. Pratio sam liniju prvobitne platforme a pošto je brod bio na klocnama sve mi je izgledalo ok. Srećom naiđe kolega, stane naspram broda, zažmuri na jedno oko i reče da skratim ugao.
Nevoljno uradim to, izgledalo je sačuvaj Bože onako na suvom ali kada je brod ušao u vodu leglo je kao d*#e na nošu.
budens72:
--- Citat: zankiki 11, 07, 2019, 09:46:09 pre podne ---Majstorski lepo odradjeno, da li je ikako mogla da isprati švanc?
--- Kraj citata ---
Unutrašnji deo švanca potpuno prati postojeci a spoljni sam namerno ostavio malo u kontri da ne bi izlazio iz vode, ruzno bi izgledalo a mislim da mu nece smetati obzirom da su brzine do max 12km/h
--- Citat: Vuk 11, 07, 2019, 11:55:45 pre podne ---Koliko je majstor uzeo za ruke?
--- Kraj citata ---
majstore ne plaćam...sve radim sam ;)
MiletaStamat:
Lepo odradjeno, estecki, verujem da će biti i funkcionalno. Baš mi se dopada-majstore ne plaćam...sve radim sam
Poštujem majstore ali samo one koji poštuju i svoje i moje vreme, korektno odrade posao uz pristojnu cenu, a ima ih svakakvih.
Tako nešto ako bude mogućnosti ja jednom nameravam da uradim na Cranchiju, takodje bez pomeranja mesta za motor.
budens72:
na novu platformu dodajem i "stare" koje ce mećusobno biti povezane tako da se dobija još veci prostor....
Zoran T:
I dobro i korisno i izgleda ok...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju