Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Brod od papira (priče iz knjige)

<< < (16/25) > >>

LSI:

--- Citat: zankiki  16, 01, 2021, 21:24:28 posle podne ---
--- Citat: LSI  16, 01, 2021, 09:23:21 pre podne ---Јавите на време кад буде то књижевно вече, па макар било и по дану.

--- Kraj citata ---

Namirisao dunjicu....  sajkaca sajkaca

--- Kraj citata ---

То се зове: искуство старог вука! Док то чуло мириса ради, нема короне.

LSI:

--- Citat: calypso2  17, 01, 2021, 06:40:51 pre podne ---Što bi bila akcija da odemo svi "đuture" brodom  114 kod Pere! Tipa krenemo iz Bara jedrilicom...Put Malte na književno veče...Evo nove priče za knjigu lol

--- Kraj citata ---

Ја сам, малте не, већ видео Марка, Милету, себе, како окружени добрим друштвом читамо неке своје забелешке, дегустирамо охлађено пиво или вино (Милета само сокове, он је увек посебан) и ознојани уживамо у заласку сунца, псујући комарцима мајку и све по списку али опуштени и срећни јер знамо да само у крви и зноју рађају се највећа уметничка дела, кад...

Малта!

Хало, господо! Уозбиљите се мало, молим вас. Не приличи годинама таква неозбиљност. Добро, не кажем ја да не би било лепо али не приличи нам. Па ми, више, ни Дунава не можемо да се дочепамо (сад, како ко, али у просеку), а њих двојица уговарају дружење на Малти. У једном тренутку, помислио сам да је то неки њихов назив неког посебног места на нашој реци, кад... Права Малта! Медитеран! Од Бара... Еееее, што би рекао неко, за тај филму су улоге одавно подељене, а ми пензоси нећемо имати ни за карте.

Хајде, наставите ви да нас малтретирате и даље таквим неозбиљним предлозима...

Желим вам леп снежни дан који нам је подарила ова недеља.

calypso2:
Gosn.Lazo, bez tebe ne idemo!
A što se Milete tiče, mislim da je max 10 godina stariji od mene, tako da mu penziju ja ne pišem ali pamtim  ha lol
Idemo, idemo...Ili barem da se uveravamo do proleća kada će nam Slankamen biti i Malta i Bar... lol

srsa:
I ja se prijavljujem. Ne umem baš da pišem, ali zato mogu lepo da slušam i čitam. 114

calypso2:
Opaaa okupljamo se  114 114 114
 sail sail sail

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju