E, ovako treba... > Vesti sa Portala

Дунав је још једном наплатио свој данак

<< < (6/11) > >>

broker975fx:
Cucemo sta ce istraga da utvrdi ali ja bih na osnovu snimaka koje sam video rekao da kapetan manjeg broda u zadnjem trenutku resio da prodje kroz drugo okno mosta kako bi se udaljio od broda koji mu je dolazio nizvodno i na taj nacin se nasao u putanji velikog broda. Ovaj veliki sve i da ga je vide sta je mogao da uradi jos ispred stubova mosta. Gorance jel iza tog ostrva ono fensi ostrvo?

Terca:

--- Citat: STG  31, 05, 2019, 13:54:08 posle podne ---
Nije tema za nastavljanje rasprave ovog tipa, ali za Vas Zveki imam dva pitanja:
- koliko cesto i u kojim situacijama ste osetili bahatost kapetana i kako ste bas nekakvu reakciju procenili kao bahatu? Predpostavljam da je rec o vasem visegodisnjem stazu u unutrasnjoj plovidbi?

--- Kraj citata ---

da bismo se pravilno razumeli, molim za pojašnjenje, recimo: ako je neka osoba (nije Zveki u pitanju)  stekla (samo) uverenje UMČ pre recimo 30 godina, i od tada voza nekakve čamce po Dunavu... koliki je zapravo staž te osobe u unutrašnjoj plovidbi?

Kolibri:
Tu je još jedan problem, most ima samo jedan plovidbeni otvor u tom rukavcu i to samo za uzvodno. Levo obalni rukavac je za uzvodnu plovidbu, a desno obalni za nizvodnu. Taj turistički u nizvodnom smeru je u debelom prekršaju.

STG:

--- Citat: Terca  31, 05, 2019, 17:24:54 posle podne ---
--- Citat: STG  31, 05, 2019, 13:54:08 posle podne ---
Nije tema za nastavljanje rasprave ovog tipa, ali za Vas Zveki imam dva pitanja:
- koliko cesto i u kojim situacijama ste osetili bahatost kapetana i kako ste bas nekakvu reakciju procenili kao bahatu? Predpostavljam da je rec o vasem visegodisnjem stazu u unutrasnjoj plovidbi?

--- Kraj citata ---

da bismo se pravilno razumeli, molim za pojašnjenje, recimo: ako je neka osoba (nije Zveki u pitanju)  stekla (samo) uverenje UMČ pre recimo 30 godina, i od tada voza nekakve čamce po Dunavu... koliki je zapravo staž te osobe u unutrašnjoj plovidbi?

--- Kraj citata ---
Rekao bih da je rec o osobi sa tridesetogodisnjim iskustvom kao UMC u un plovidbi.
Neko sa tolikim stazom svakako treba da komentarise bilo kakav dogadjaj, ali iz svoje pozicije, kao UMC.
Malo ko ce se postaviti u poziciju tog "bahatog" kapetana i razmisliti zasto je bas to uradio...

DuleN:
STG,
Ne znam zbog cega suvise licno primas neke elementarne stvari i diskusije???? Ako nesto bolje znas - objasni. Ne verujem da ce se bilo ko zbog toga ljutiti ili  osecati ponizenim.
Ja sam napisao ono sto sam video na TV. Upravljao brodom nisam a i nemam nameru...
Opusteno, nema smisla za nervozu...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju