E, ovako treba... > Enterijer
Izrada patosa od šper ploče u kabini
broker975fx:
Pa ti nemoj preko fugni da lakiras, to jest njih malo izbegni pa vidi sta ce da bude. Moze i tako kao sto kazes ali po pravilu fuga bi trebalo da bude malo starija od podloge. Ako si vec zapeo za lakiranje ti prvo sve izlakiraj a onda izvuci fuge kako treba. Fora je da kanal prvo napunis a onda elasticnom spahlom povuces liniju i lepo popunis kanal, visak sklonis. Kad odlepljujes krep traku vuces ravnomerno po recimo 45 stepeni, dok je ona i dalje ne sasusena. Tako se ona pomalo izdigne iznad povrsine. Kad se sutra sve sasysi popravis ono sto si zabrljao. Sam taj rad je vrlo prost, videces i sam.
vepar:
Nemam pojma kako se to radi, ali i ja bih prvo lakirao pa onda fuge radio em zastitis drvo em mislim da ce lak ispucati na fleksibilnoj fugi...
DuleN:
Vepar,
Besedis ko da si car zivotinja 114
Pa naravno, lakiras prvo , posle napravis te rupcage, zalepis traku sa strane i filujes....
vepar:
Ne, nisi me razumeo... ja bih prvo odradio useke pa onda lakirao pa onda zastitio trakom i uradio siku...
zankiki:
A ja se nešto dvoumim izmedju te 2 opcije.... Vidim da će opet pasti proba na parčetu špera, pre početka....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju