E, ovako treba... > Honda

Honda 20 nemiran rad na malom obrtaju

<< < (2/4) > >>

Drivee:
Moguce, bas mi je bilo cudno.. onda sam cuo za ubacivanje starih svecica u nove motore jer je servis na 10-20 sati, vise i ne znam. Moguce moguce.. bar sam naucio da 2 imam pod kapom uvek sa impelerom i elisom.
Problem sam imao jer mi je zimovao camac na prikolici a nisam gorivo iz karburatora potrosio.. platio sam skolu.

maverick:
Ja inace svakom preporucam tko ne vozi vise od mjesec dana da si kupi sprej za konzervaciju i da taj način spremi motor za zimski odnosno proljetni san...tako ga čuvaš čisto radi sebe...neces ga kupovati svakih par godina novoga....

Drivee:
Jasno, to i jeste nabolja varijanta no moze i ovako za 1-2 meseca dok ne prodje led i sneg. Sto bi se reklo narodski, da se skrpim.

maverick:
Ako nije opcija konzervacije...onda bar neki buric pa upalis jednom u 15 dana...mada...sad ce toplo vrijeme i valjda ce proci taj virus pa cemo svi na vodu

Drivee:
Pa, ja moj camac nisam ni vadio iz vode ove godine, nije bilo leda i bilo je tu i lepog vremena po malo. Pali se tu i tamo, 1 u 7 dana sigurno se provoza malo. Sto se tice virusa, petak-nedelja sam na Dunavu pa i virus i sikire neka padaju ja idem.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju