E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Uspešan uvoz brodića iz Holandije

<< < (19/21) > >>

dell_mare:
https://www.kupujemprodajem.com//Plovni-objekti/Brodovi/Brodic-Ten-Broeke-88488505-oglas.htm

Za članove foruma "Moja lađa" veliki ng popust

MiletaStamat:
Dobar brod, bilo ga je milina letos gledati kako moćno seče talase Dunava. Želim ti uspešnu prodaju a novom vlasniku da uživa na njemu kao što si ti letos.

mesechar:
divan brod ,a na trzistu nema camaca ...mislim da ce se brzo prodati..

zoki_ns:
Jeste lepo plovilo. Siguran sam da ce brzo naci novog vlasnika. Da je neko drugo vreme i da imam malo vise iskustva i da sam vičan popravkama kojih će sigurno u budućnosti biti s obzirom da je motor relativno star  i da ne moram da izdvojim 800 evra godisnje za vez ne bih puno razmišljao. Ovako mogu samo da gledam :)
Srećno sa prodajom

dell_mare:

--- Citat: zoki_ns  29, 12, 2019, 17:00:32 posle podne ---Jeste lepo plovilo. Siguran sam da ce brzo naci novog vlasnika. Da je neko drugo vreme i da imam malo vise iskustva i da sam vičan popravkama kojih će sigurno u budućnosti biti s obzirom da je motor relativno star  i da ne moram da izdvojim 800 evra godisnje za vez ne bih puno razmišljao. Ovako mogu samo da gledam :)
Srećno sa prodajom

--- Kraj citata ---

Uzeo sam digitron u ruke da vidim koliko je to mesečno za vez..bome 66€. Gde je tako skup vez? Ja sam za ovaj brod plaćao od 3000 din. (St.Centrala) do 50€ (na Ušću) a najviše vremena nisam ništa ni plaćao na sopstvenom vezu. Što se tiče popravki motora, dosta su pouzdani iako su stari. Osim počeetnog dotezanja anlasera, alternatora razlabavljevnih od vibracija i promene grejača, filtera, kaiševa i ulja, ništa više nije dirano. Motor ima lanac i ne hladi se vodom iz reke. Dosta olakšavajućih okolnosti za servisiranje. No, masne ruke ne ginu kad se ima dizelka.   umnik

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju