E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Uspešan uvoz brodića iz Holandije

<< < (15/21) > >>

Misha D:
 Da bi imalo smisla kupiti plovilo sa tom malom zadnjom kabinom treba imati cesto 6 osoba na spavanju sto je tesko podneti ( udobnost sa tom AC kabinom moze se postici tek sa sirinom preko 3-3,5m i duzinom preko 9m).
Odseci taj zadnji deo i imati terasu koja je glavni deo plovila u letnjem periodu je logicno resenje ako se mora kupiti, zbog cene, bas takvo plovilo.
Taj tip plovila je radjen za druge klimatske uslove ( mada ovih dana ih mi imamo kao oni cele godine tamo).
E sad, koliko ce ta prepravka biti strucno uradjena i koliko ce kostati i to i farbanje celog plovila je druga matematika.

Alexa:
 Da bi imalo smisla kupiti plovilo sa tom malom zadnjom kabinom treba imati cesto 6 osoba na spavanju sto je tesko podneti .......

Mozda i nije tesko podneti ako se odabere dobra posada  6589. Treba ovi mladji clanovi foruma da seizjasne  roll4

dell_mare:
Sa današnjim danom, zaokružena je moja ideja uvoza i eksploatacije jednog starog holandskog broda. Prvi put sam spakovao familiju, isplovio uzvodno uz Dunav, i posle kraće plovidbe svratio na Lido na kupanje. Nakon toga, tutanj ispred oluje. Posle minimuma ulaganja na brodu (mali servis motora, promena kaiša alternatora, pritezanje šrafova, po neko svetlo, sonar, paneli, kontroleri itd.) sve je prošlo kako sam tačno negde pre godinu dana zamišljao. Uz poneku sliku, izvinjenje svima kojima sam obećao piće dobrodošlice pri prvoj plovidbi,.. svakako ću to da uradim posle ovog porodičnog testiranja.

srsa:
Браво. Драго ми је да си задовољан лађом и надам се да ћеш је дуууго користити са истим ентузијазмом као и приликом куповине.  114  114  114

DuleN:
Srecna plovidba  114

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju