E, ovako treba... > Plovila
Premix Sajka
dragan titel:
zdravo drugari šajkom sam plovio dosta godna na ftosu onaj u farmerkama i braon košulji to sam jasamo mngoooo mlađi šta da vam kažem šajka ima svojih prednosti a i mana kada je napravljena u premiksu bila je hit lično sam je odvezao na bg sajam i to polikom ako neko hoć podrobnije o šajki nea mi se javi 063 1474441 25648 m4
maverick:
koja je debljina plastike na dnu a koja na kabini...i da li je tocno da je dno isto kao kod tiger sharka (mislim na oblik) ali samo uvecano
poljo:
--- Citat: dragan titel 25, 09, 2012, 14:06:17 posle podne ---zdravo drugari šajkom sam plovio dosta godna na ftosu onaj u farmerkama i braon košulji to sam jasamo mngoooo mlađi šta da vam kažem šajka ima svojih prednosti a i mana kada je napravljena u premiksu bila je hit lično sam je odvezao na bg sajam i to polikom ako neko hoć podrobnije o šajki nea mi se javi 063 1474441 25648 m4
--- Kraj citata ---
E Dragane nece da moze . ha ha ha
Pusti telefon i privatne razgovore nego doprinesi svojim iskustvom bogatstvu foruma. Ja cu da pokusam da nagovorim jednog od clanova naseg kluba da isprica svoje iskustvo o "sajki" mada ima , do sada mali broj casova provedenih na njoj. Iz Vasih iskustava moze da se izrodi nesto pozitivno za nekoga ko razmislja o nabavci slicnih plovila.
popeye:
Ovih sam dana intezivno u potrazi za nekim plovilom, i čitam ovaj forum po par sati dnevno
da bih stekao neko iskustvo.
Šajka me nije oduševila izgledom, ali odgovara mojim potrebama.
Pre desetak dana sam poslao fabrici upit, ali mi nisu odgovorili.
Juče sam pozvao telefonom, i ljubazni ženski glas mi je dao informaciju da je cena u kitu 1132000,00 dinara.
Nije sigurna ali misli da u fulu košta još toliko, a za pravu informaciju da se javim u petak, tada dolazi koleginica
iz komercijale.
Direktor, verovatno i zamenik, pa vozači, sekretar, komercijala, pogon itd, pravo je čudo što ne košta 30000e.
Pozdrav!
broker975fx:
--- Citat: popeye 27, 09, 2012, 13:35:36 posle podne ---Ovih sam dana intezivno u potrazi za nekim plovilom, i čitam ovaj forum po par sati dnevno
da bih stekao neko iskustvo.
Šajka me nije oduševila izgledom, ali odgovara mojim potrebama.
Pre desetak dana sam poslao fabrici upit, ali mi nisu odgovorili.
Juče sam pozvao telefonom, i ljubazni ženski glas mi je dao informaciju da je cena u kitu 1132000,00 dinara.
Nije sigurna ali misli da u fulu košta još toliko, a za pravu informaciju da se javim u petak, tada dolazi koleginica
iz komercijale.
Direktor, verovatno i zamenik, pa vozači, sekretar, komercijala, pogon itd, pravo je čudo što ne košta 30000e.
Pozdrav!
--- Kraj citata ---
Ma nisu normalni definitivno, pogledaj ovako nešto prilično sam siguran da ovako opremljen košta manje od ove nesreće
http://www.kupujemprodajem.com/plasticni-brod-8-9m-x-2-5m-10-5-x-2-7--2844171-oglas.htm?filter_id=5769774
ili ovako nešto http://www.kupujemprodajem.com/Setland-2775387-oglas.htm?filter_id=5790282
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju