Nautika opšta... > Nautičke reportaže

Muška rageta Vepar

<< < (7/16) > >>

Drivee:

--- Citat: vepar  09, 04, 2019, 09:40:44 pre podne ---Trebali smo, ali bermudski trougao koji od nauticara pravi alkoholicare je odradio svoje i ubedio nas da bi bilo najpametnije da se vratimo kuci! Ovaj vikend dolazim sigurno, pa navrati kada me vidis! ;)

--- Kraj citata ---

Nisam jos plovan ali bicu za 5-10 dana. Navrati ti :) Cujem bice kise..

Terca:

--- Citat: zankiki  26, 03, 2019, 15:37:40 posle podne ---
 Veprić je išao Dunavom, dok sam ja odlučio da plovim preko šporova, pa sam obišao iza ostrvaca kod Šašićeve ade i popisao dubine (zbog dolaska leti po nižem vodostaju), a onda i kroz Susečki dunavac...

--- Kraj citata ---

Na koji način i uz koje žrtve se mogu pregledati ti podaci?

zankiki:
Ja sve snimam kao rutu u opencpn-u, a onda u opisu rute upišem koji je bio vodostaj, kao i koji je razmak u tom momentu bio izmedju kobilice i dna... Odmah preračunam po kom vodostaju bih se nasukao, pa i to upišem... Posle mi je lako, samo plovim po toj ruti iz opencpn-a i siguran sam...

E sad... Te podatke ne delim ni sa kim, ali ako svratiš za vikend do mene (petak na subotu ću biti gde i prošli vikend, posle možda i odem negde, ali ne daleko), poneseš par litara rose-a verovatno ćeš uspeti da me napiješ pa dok ne pazim da prebaciš podatke na usb  ha ha ha

Terca:
OK, videćemo se valjda za vikend, mesto znam da pronađem, roze uvek nosim sa sobom... ali nemam usb  flasica
Ako ne nađem neki do tada, ići su sam da izmerim, to mi je nekako najlakše  JFAOITHAJFA

zankiki:
Ako nosiš rose, zaboraviću i usb u kompu....  stri

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju