E, ovako treba... > Vanbrodski motori
Kupovina novog motora
Bojan Bakic:
Motul 1300din litar 10/40 a za cizmu 80/90 ravenol 1L 1100din i taman imas za cizmu jedno 2-3 puta.Danas sam kupovao pa imas cene iz prve ruke ;-)
Drivee:
--- Citat: Bojan Bakic 03, 04, 2019, 16:55:35 posle podne ---Komso ako budes hteo a u bloku si mozemo odraditi taj servis za 5 minuta a posle na pivo na savu :-) Nema tu nikakve nuklearne fizike ;-)
--- Kraj citata ---
Slazem se ali ovi veliki majstori tvrde da to nije tako, i naravno, klepe te za ruke samo 60 eura :P
Banda 4587
vepar:
Na koga si ti toliko ogorcen od majstora? Ako je zasrao nesto napisi ovde pa da svi znamo! A da klepaju, klepaju. Zato radim sam sve sto mogu. A ono sto ne mogu sam i oni izbegavaju, odugovlace, nemaju vremena...
spearfisherman:
--- Citat: Drivee 04, 04, 2019, 09:11:29 pre podne ---
--- Citat: Bojan Bakic 03, 04, 2019, 16:55:35 posle podne ---Komso ako budes hteo a u bloku si mozemo odraditi taj servis za 5 minuta a posle na pivo na savu :-) Nema tu nikakve nuklearne fizike ;-)
--- Kraj citata ---
Slazem se ali ovi veliki majstori tvrde da to nije tako, i naravno, klepe te za ruke samo 60 eura :P
Banda 4587
--- Kraj citata ---
Ma to ko je lud nek im plati... evo nadjoh na aliexpressu i pumpicu za ubacivanje ulja u cizmu za tipa 2 eura... tako da smo i taj "problemcic" prevazisli :D
Drivee:
--- Citat: vepar 04, 04, 2019, 09:22:05 pre podne ---Na koga si ti toliko ogorcen od majstora? Ako je zasrao nesto napisi ovde pa da svi znamo! A da klepaju, klepaju. Zato radim sam sve sto mogu. A ono sto ne mogu sam i oni izbegavaju, odugovlace, nemaju vremena...
--- Kraj citata ---
NA SVE :D
Pricacu ti kada se vidimo.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju