E, ovako treba... > Vanbrodski motori
Kupovina novog motora
Bojan Bakic:
Vozim u proseku godisnje od 200-300 sati ili ti 2-3 zamene ulja.Jedan tohatsu 2008god 4t a drugi 2006 i nikada nista nije menjano sem ulja i filtera:-) I planiram da tako i ostane.Impeleri nisu nikada menjani i bacaju vodu kao prvog dana posto se stalno koriste i guma nije izgubila mekocu.
deda:
--- Citat: zankiki 02, 04, 2019, 13:09:09 posle podne ---Ja u brodu imam u rezervi: impeler (a ipak menjam svake 2-3 godine preventivno), svećice, kablove, ac pumpu, bobinu, razvodnik paljenja kompletan, razvodnu kapu, ruku, platine, kondenzator, regler, prirubnicu i osovinu, elisu... Hmmm... Verovatno sam nešto i zaboravio...
--- Kraj citata ---
Ti ustvari imas jos jedan motor u rezervi! sajkaca
zankiki:
Sem klipova, da sajkaca sajkaca sajkaca
Da kucnem u drvo, nikad mi ništa od toga nije zatrebalo, ali mnogo mirnije plovim kada znam da veliku većinu nekih normalnih kvarova mogu otkloniti relativno brzo....
zankiki:
--- Citat: Bojan Bakic 02, 04, 2019, 16:33:28 posle podne ---Vozim u proseku godisnje od 200-300 sati ili ti 2-3 zamene ulja.Jedan tohatsu 2008god 4t a drugi 2006 i nikada nista nije menjano sem ulja i filtera:-) I planiram da tako i ostane.Impeleri nisu nikada menjani i bacaju vodu kao prvog dana posto se stalno koriste i guma nije izgubila mekocu.
--- Kraj citata ---
Svaka čast tim impelerima koji se vrte po 3000 sati... Razumem i taj režim korišćenja koji im prija, ali sve ima svoj vek....
Bojan Bakic:
Toliko sati se napravi posto camce koristimo i ja i cale.Na comanderu mi je 25ks a na pasari koju sam skoro prodao 9.8ks i sada je pao novi motor za novi camac od 30ks :-) Ono sto sam ispricao je iz licnog iskustva i motora koje koristimo i koji su kupljeni novi i zaista nije bilo nicega niti naznaka da nesto ne valja :-) Nadam se da sam i sa ovim novim motorom isto tako miran :-)))))
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju