E, ovako treba... > Vanbrodski motori

Kupovina novog motora

<< < (6/14) > >>

Drivee:
LSI

Jasno i tako i treba. Nego komentarisem te poznate i najbolje majstore koje ovde pojedini hvale a u stvari se druze zajedno, piju kafu i pecaju.

spearfisherman:
Hvala ljudi na savetima ipak nije nov iz radnje,  ali je izbor pao ipak na pomenuti motor koji vodu nije video vec samo garazu  tamburanje

E sad ide onaj manje zanimljivi deo a to je sta sve od delova mora da se zameni i pronalazenje dobrog majstora da to sve odradi... Sa vise mesta sam cuo pozitivne stvari za majstor Djoleta (ovlasceni serviser), eto u svakom slucaju dobrodosli bi saveti sta sve bih trebalo u obzir da uzmem prilikom servisiranja (Filteri- ulje, gorivo, zupcasti kais, vodena pumpa (impeler), naravno ulje... i ne znam sta bi tu jos moglo od stajanja da zeza...).

Hvala jos jednom i pozdrav thumbup

STG:
Djole je odlican, tj nisam cuo da se neko zalio na njega.
Od mene samo pohvale.

Bojan Bakic:
Ovo negde u blokovima kod mene.Zameni samo ulje u cizmi i motoru i filter za ulje ako ima i vozi.Ipak je to sve novo iako je stajao nije tu nista otislo da ne brines da ti ne bi uzimali pare.Pricam ovo iz iskustva posto smo pre par meseci kod prijtelja na savi na dzonskonu 9.9 4t koji je nov stajao od 2008god isto upakovan odradili samo servis ulje i evo vozi se svakodnevno i nista nije propalo od gumenih delova a impeler  baca kao nov sto i jeste.

spearfisherman:
Jeste blokovi su :)

I kod mene je slicna situacija samo sto nikad nije bi bilo sipano ulje u isti  jh tako bar kaze etiketa na njemu...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju