E, ovako treba... > Vanbrodski motori
Kupovina novog motora
LSI:
Мислим да је најсигурније позвати неког мајстора (или однети мотор код њега) да све прегледа.
Он ће знати да ли нешто треба променити или може у воду.
spearfisherman:
--- Citat: Filip Beograd 26, 03, 2019, 16:37:42 posle podne ---Sve ima svoj vek trajanja bilo da se koristi ili ne koristi... mnogo je bolje zameniti sve te sitnice i biti siguran nego rizikovati vecu stetu na motoru.
To je bar moj stav.
Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока
--- Kraj citata ---
Da je bio paljen pa da razumem nego stoji u stiroporu sa sve onim nalepnicama i etiketama nije bio ni proban... Da li te gume zapravo mogu da stradaju od stajanja a da motor nikad nije bio ni upaljen... (Zvuci neverovatno ali covek se zajebao pa uvezao kratku cizmu a na camac mu ide duga stri )
Filip Beograd:
Kao sto su vec pomenuli najbolje ce ti reci serviser, ali svaki deo i na kolima i na camcu ima vek trajanja... bilo radnih sati... bilo godina.
Guma vremenom postaje krta i puca. Ne zelis da ti kais pukne na ne otpakovanom motoru kome je garancija istekla.
Ja licno svake godine servisiram bez obzira dali mu je vreme po broju radnih sati ili ne, jednostavno je to licna higijena motora.
Ali ponovo kazem, to je moje skromno misljenje.
Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока
LSI:
Сви делови на мотору од гуме, било да су од природне или синтетичке, а често су од нитрилне, имају неки свој век трајања. Гума стари, што се огледа у томе да постаје крута, пуца...
Ове појаве су очигледније на деловима који су изложени атмосферском утицају али до промена долази и уколико су заштићени и у затвореном простору.
Ипак, ти делови су направљени тако да дуго трају и велика је вероватноћа да не буде потребна замена или бар не свих одједном.
Поновио бих - дајте мајстору да прегледа, нека уради сервис, да знате да на воду излазите с поузданим мотором.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
spearfisherman:
Preporuke za servis?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju