Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Pozdrav od Zokija

<< < (3/6) > >>

vlajko45:
Dobro došao Zoki 114. Izreka kaže da je nautičar najsrećniji 2 puta u životu, kada kupuje prvo i prodaje poslednje plovilo jh.

vepar:
Pozdrav Zoki ns dobrodosao na forum i u klub Liman! Raduje me sto smo dobili jos jednog clana na forumu a jos vise sto smo dobili jos jednog clana kluba Liman! Na zalost primetices da u klubu pored mene jos 10 tak ljudi plovi i koristi svoja plovila. Koliko vidim ti ces nam poboljsati brojno stanje! Ako te bilo sta bude zanimalo slobodno me kontaktiraj. A ako me vidis na brodu Princeza, navrati na pivo da se i licno upoznamo...

zoki_ns:
Hvala vam svima!
@ vepar Ako šta bude trebalo javiću se svakako. Moraću za početak bar spolja da ošacujem brodić :)
Dok ne stigne čamac mogu samo da odbrojavam i da veslam i dalje. Pošto volimo veslanje neće nam teško pasti. Video sam da u klubu neko ima i kanu...

114  114

vepar:
Da onaj crveni, nikada nisam video vlasnika... A Strezin brod je Ksenija i stoji jedan brod do mog. On se vozi jednom godisnje ali ode na 3-4 nedelje... Nekada i do Peste :)

MiletaStamat:
Dobro došao Zorane. Mogu da ti samo poželim da čamac stigne što pre i da ti i tvoja supruga samo uživate na vodi. Verujem da će biti prilike da se negde sretnemo na vodi. Vepar je dolazio do nas, možda ćeš i ti ili obratno.
Pozdrav.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju