Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Sređivanje počinje
Mr. No:
Malo slika u toku radova... ovo se konkretno odnosi na pravljenje nove instrument table. Ovo je samo mali pregled. Mnoooooogo vremena je otišlo samo na ovo i trebalo bi 50 fotografija da se postavi i opet ne bi sve bilo prikazano šta je rađeno a vezano za tablu.
Ovo nije završno stanje - videće se kasnije kako je sada (mada i to kako je sada nije konačno - imam još par stvari na spisku da uradim)
Mr. No:
Podvodni deo ofarban. Antialgin nisam stavljao i sve naslage su se skinule bez problema Carcher-om posle pola godine stajanja čamca u vodi.
Gelcoat iznad vodene linije nisam farbao
Mr. No:
Umesto one nesrećne bele tende ( u stvari cerade) sa kojom sam čamac kupio napravio sam novu tendu sa stajaćom visinom i posle toga i zatvorio stranice kako bi mogao da koristim čamac i kada vreme nije lepo i sunčano. Bela tenda je ostala kao zimska varijanta, ako me ne bude mrzelo da ih menjam posle sezone.
Naknadno sam uradio "klapne" na svim providnim delovima:
I dodao mrežu za komarce (menja se ceo segment):
Mr. No:
Baš puno toga je rađeno...
Izvađen motor:
Pojedini delovi pre i posle sređivanja (kao ilustracija obima radova):
Izduv napravljen od prohroma (bila je tema na forumu vezana za ovo kada sam počinjao da radim):
Tikovina pre i posle:
Motorski prostor kada sam izvadio motor i pre vraćanja motora:
Mr. No:
Da bi na kraju došli do toga da je čamac u vodi (upravo sam shvatio da nemam lepe slike sa vode oops)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju