Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Sređivanje počinje
Misha D:
Ako si iz Beograda pogledaj u Zemunu, Ul. Ugrinovačka 122a, oko 500-700m posle stadiona Fk Zemun kada ideš od centra ka periferiji, desna strana ulice (011/2194497).
Prodaju sve vrste licnastih kablova.
Tu će ti trebati i 2 stopice odgovarajućeg preseka i otvora da bi se priključio na šraf kleme susednog akumulatora.
Mr. No:
Iz Beograda sam. Otićiću da pogledam šta imaju.
Konektore sam već nabavio u više različitih veličina za razne debljine kablova.
Hvala! 114
Mr. No:
Da li neko zna kako se rastura ova komanda za motor? Podmazao bih sajle ako nije preveliko maltretiranje da se otvori.
4 šrafa koja se vide drže celu komandu pričvršćenu za konzolu - ne verujem da ču nešto posebno dobiti ako ih otkačim sem da izvučem deo koji je ispod plastike gore (zatvoreno je sve i dole). Da li možda ovaj srednji deo može da se otvori?
zankiki:
Naravno da može da se otvori, kako bi zamenio sajle u slučaju oštećenja?
Ali po ovim slikama teško da ti neko može pomoći, sem da je imao baš istu komandu...
Mr. No:
Ma znam da može da se otvori nego sam mislio da li može da se otvori odozgo (učinilo mi se da možda srednji deo može da se otvori) ali sam požurio sa pitanjem - našao sam na internetu slike dela i izgleda da ništa bez vađenja celog dela iz konzole, pristup je odozdo definitivno thumbup
Ništa - taman da se lepo ofarba i sredi i taj deo jh
http://www.2040-parts.com/mercury-mercontrol-chrome-binnacle-dual-twin-sterndrive-engine-control-cables-i935061/
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju