E, ovako treba... > Honda
HONDA 7,5 Pomoc
Perudja:
--- Citat: LSI 22, 02, 2019, 14:15:12 posle podne ---Тај чамац, ако заплови после сређивања, неће пловити много брже с 15 КС али ће потрошити випе горива и биће бучнији.
Ја бих радије задржао хонду. Њу само треба мајстор да подеси. За овсј мотор из огласа не зна се ништа. Мачка у џаку...
Можда неко има другачије мишљење?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
--- Kraj citata ---
Za čamac koji trenutno sređujem nisam ni planirao da stavljam jači motor, čak naprotiv gledam upravo na oglasima imaju jamahice i hondice od 2ks 4t jako lepe, očuvane i novije generacije za 200-300e, a budući da ću ovaj čamac koristiti isključivo za gušt ili eventualno za troling u ribolovu gde se svakako peca na ler gasu, razmišljam da ga ponovim sa jednom ovakom malom igrčkicom poput te hondice ili jamahice od 2ks, a ovaj mariner sam gledao da uzmem jer ću na leto ili dok dođem do novca uzeti jedan gumenjak od 3, 3,5m zbog odlaska u kanjon na belu ribu ( 15-20km ) jedan pravac pa bih na njega stavio npr ovaj mariner...A najsrećniji bih bio kada bih našao jednu lepu Yamahicu od 8ks da znam da je proverena i dobra.
Drivee:
Sve to od 2-5 konja novije proizvodnje ne valja. Da li se radi o Yamaha, Honda ili Parsunu, isto ti je. Ne uzmati. Sto se tice voznje na ler gasu, to zaboravi sa 2T motorima. Mora biti 4T. Ta honda 7.5 je odlican motor. Ako je ispravna, na pola kanapa pali a potrosnja je sigurno ispod 3 l.
Perudja:
--- Citat: Drivee 25, 02, 2019, 14:39:31 posle podne ---Sve to od 2-5 konja novije proizvodnje ne valja. Da li se radi o Yamaha, Honda ili Parsunu, isto ti je. Ne uzmati. Sto se tice voznje na ler gasu, to zaboravi sa 2T motorima. Mora biti 4T. Ta honda 7.5 je odlican motor. Ako je ispravna, na pola kanapa pali a potrosnja je sigurno ispod 3 l.
--- Kraj citata ---
Za mene lično novije podrazumeva motore od 10-15 god starosti, takav standard sajkaca Tomosa četvorku 20 godina vozim na ler gasu dok pecam i nikada problem sa njim nisam imao, nemam ni sada na leru i dalje kao zrno radi, ali je došlo vreme da se menja. Moja honda je perfekta, ne bih je u životu menjao, jer sam siguraniji u nju nego u bilo koga, samo mi ne vrši posao motor joj je teretni, ne mogu da izvučem brzinu sa njom ni na gumenjaku, da prevedem...prespora je za svoju snagu i to je to, svi motori njene konjske snage su jači od nje, odnosno brži, njen najveći problem je što nema glisersku elisu već teretnu i zato me nervira u pm.
Drivee:
2T na leru ima jako slabo podmazivanje i skracuje se zivotni vek motora puno. Nece njemu nista smetati malo na leru, ali duzi rad...Malo procitaj oko toga..
zankiki:
Ovo mi nije logično, ali ne kažem da nije tako.
Po logici, 2T motor se podmazuje uljem iz benzina, jači gas - više obrtaja ali i više ulja u protoku, manji gas, manje obrtaja, manje ulja u protoku. Srazmerno jedno drugom. Ne znam zašto bi bilo slabo podmazivanje na malom gasu?
Znam da T4 ne voli mali gas jer nema pumpu vode, nego se hladi potiskom, pa pri malom gasu ima slabo hladjenje, ali to je samo hladjenje auspuha...
Ima li neko objašnjenje?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju