Nautika opšta... > Nautičke reportaže

Marissa

<< < (91/125) > >>

Drivee:

--- Citat: Kabe  23, 11, 2020, 22:32:07 posle podne ---Majku mu, na obali nije duvalo nimalo. Baš mi je bilo prijatno... Neka ste uživali bar malo.

A ovo sa sprudom mi je neverica  eek

Koje je "rešenje" ako nastavi sprud da raste?

Kontam da će se brodovi izvući napolje po visokom vodostaju, ali sprud može da ostane ili poraste.

--- Kraj citata ---

Sprud moze da nestane ako neko promeni tok vode u suprotom -on ce se povecavati. gore dole-dole gore svake godine ali ce biti tu.

zankiki:
Ovaj neće, pošto je veštački napravljen... Lagano se pomera nizvodno, sapraće se verovatno, ali će za to trebati duže vreme...
Letos je na donjem delu štranda i kod veslačkog kluba Danubius... Posle viših vodi u septembru/oktobru se pomerio niže...

Drivee:
Ako je vestacki, moze taj da ode brzo, na prvoj velikoj vodi. Za sva dana nestane celo ostrvo...

zankiki:
01/01/2020

Posle skoro mesec i po dana koliko se Marissa nije odvojila za veza, zbog moje bolesti, juče sam konačno isplovio. Jutro je bilo lepo, na suncu toplo, a vetar nije bio prejak. Čim sam se odvojio od veza i krenuo napred, kez mi se razvukao sam od sebe od uha do uha. Kao da je neki deo mene falio, i sada se vratio na mesto.

Na Dunavu je vetar podigao taman tolike talasiće da lepo lupkaju o pramac... Pod ciradom 15 stepeni, milina...

budens72:
Lepo... drago mi je da si se oporavio i naravno odmah se vratio na vodu a mogli smo se i sresti...očigledno smo omašili tajming

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju