Nautika opšta... > Nautičke reportaže

Marissa

<< < (74/125) > >>

zankiki:
Znam ja svoj brod, ali ne znam šta tamo da očekujem... Svakako ćemo sačekati da se malo smiri, trenutno je neprijatno i na marini na Srebrnom jezeru, a kamoli na Dunavu...

STG:

--- Citat: zankiki  03, 08, 2020, 12:00:53 posle podne ---Znam ja svoj brod, ali ne znam šta tamo da očekujem... Svakako ćemo sačekati da se malo smiri, trenutno je neprijatno i na marini na Srebrnom jezeru, a kamoli na Dunavu...

--- Kraj citata ---
Meni je to dovoljan pokazatelj - kada u Gradistu duva toliko da biva neprijatno, Ram moze da saceka.
E sad, sve to zavisi od x drugih detalja.
Samo jednom mi se desilo da su mi iz kapetanije u Gradistu rekli da se kroz Ram moze i da je kod njih mirno i od tada ih zbog toga proklinjem, a taj datum dobro pamtim.
Dakle, bez zurbe.

calypso2:
Cim se dvoumis/ nemoj!
ja sam prosao pakao sa vristanjem dece, panikom zene puci ce brod, padanjem svega po brodu, talase oko 2metra (DA!)
tu si da uzivas, a neka ramske avanture sacekaju da budes sam  114

zankiki:
U pravu ste, a ovde nam je svakako super... Sutra popušta vetar, nije nam ništa sačekati svakako smo na odmoru...

zankiki:
Stigli sinoć kući posle 16 dana na brodu... Kao i prošli put, mogu da zaključim da je za ovu turu minimum odvojiti bar 3 nedelje.
Ili 2 ako ste iz Beograda, ipak je malo bliže.

Preplovljeno oko 650km, 68 radnih sati motora, potrošeno cca 200 litara goriva.
Dunav ispod Belegiša, u odnosu na ovaj gornji deo, kao da stoji.

Biće, kao i uvek, napisan izveštaj, dok se malo sredim.....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju