Nautika opšta... > Nautičke reportaže
Marissa
Igor 820:
Uroše,
bojim se samo da ćemo se načekati do stagnacije vodostaja.
Ja se nadam da sa mojom brzinom koja ne prelazi 7 km na sat i elisom koja je koliko-toliko zaštićena kobilicom nekako mogu bar malo da zaplovim sutra. Nemoj sada da me "pokolebaš"...
zankiki:
Ja opet upaonu vodu.... haos
Bakara:
--- Citat: zankiki 01, 06, 2019, 21:29:14 posle podne ---Ja opet upaonu vodu.... haos
--- Kraj citata ---
Auu, jel sve u redu? eek eek
--- Citat: Igor 820 01, 06, 2019, 21:13:51 posle podne ---Uroše,
bojim se samo da ćemo se načekati do stagnacije vodostaja.
Ja se nadam da sa mojom brzinom koja ne prelazi 7 km na sat i elisom koja je koliko-toliko zaštićena kobilicom nekako mogu bar malo da zaplovim sutra. Nemoj sada da me "pokolebaš"...
--- Kraj citata ---
Imam i ja kobilicu, i srecom nije nista dolazilo do motora, ali me nervira kad cujem da lupa u korito no125
Danas je islo bas mnogo granja, sve zavisi od toga koliko brzo raste vodostaj, ako sutra bar malo uspori, verovatno ce biti bolje.
Izadji ti na vodu, to preporucujem uvek, ali proceni situaciju za plovidbu hi
Igor 820:
Uroše, tu si u pravu, ovih dana je Dunav nosio bas puno granja, panjeva... I sa obale su grozno izgledali, verujem da nije prijatno kada udare u brod. Ali, čekajući da se sve sklopi dočekasmo i 02.06. a pravu plovidbu ove godine još ne napravih... kuku
Bakara:
Jeste, potpuno te razumem. Ni ja ne mogu da poverujem da za tri nedelje pocinje leto, i dalje cekam prolece...! kuku
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju