Nautika opšta... > Nautičke reportaže

Novi Sad-Bezdan-Novi Sad 1. Maj 2019

<< < (7/19) > >>

Dora:
Čovek je neverovatan.. Priča.. išao bih ovde ali.. E tu imaš na ovoj krivini vikendice za iznajmlivanje cena ta i ta, trava pokošena a zelena kuća... Sad ne znam da li da idem ovamo.. tu i tu imaš pontona a  pored ima bazen i dobra klopa u kafani (zaboravih ime)... Na toj triangli imaš baš sa one strane uvalicu da se priveže brodić.. A kako ovde? E tu ti je to i to.. Praćeno naravno sve na laptopu dok je trajala baterija pa onda na tabletu.. dva prsta razvuku ekran i gugleta eart pokaže da je u pravu hahaha Na nekoj deonici (ja ništa nisam zapamtio gde i šta) ima prevodnica... Radovan kaže nema, ma ima, ma nema, ja kažem da se kladimo da ima jer čovek kaže da ima.. Radovan kaže ma nema i dotle se prstom ide po tabletu, i negde na vodi opet dva prsta, uveća se slika i kaže evo tu je prevodnica! Radovan kaže vidi stvarno ha
Ni Zankiki ne zaostaje sa materijom ali je Terca straobalan, retko me je kad neko oduševio kako sve zna bogte :) To je sitan detalja se večeri, ostalo je kao dete u poslastičarnici :)

Terca:
 de, nemojmo preterivati, repić nam ionako povisoko stoji...

da se vratimo na korisno, onaj 22.3. mi je ostao nedorečen.

Bakara:
 stri

vepar:

--- Citat: Terca  08, 02, 2019, 19:25:50 posle podne --- de, nemojmo preterivati, repić nam ionako povisoko stoji...

da se vratimo na korisno, onaj 22.3. mi je ostao nedorečen.

--- Kraj citata ---

Pa relativno je jednostavno. Svake godine se mora uraditi probna plovidba da se proveri tehnicka ispravnost svih borbenih sistema na plovilu, kao i da se proveri borbena gotovost posade! :) Iz bezbednosnih razloga zene i deca nisu pozeljni na ovom poduhvatu. Krece se 22.03 u petak u 15 i 15 prva noc plaza u Beocinu (restoran karas), druga noc Tikvara. U nedelju se vracamo za NS, sa pauzom za  rucak negde uz put. Do sada prijavljeno vise brodova, a svi su dobrodosli...

zankiki:
Ovo već prerasta u nešto što bi moglo da se zove "MUŠKA REGATA VEPAR"  sajkaca

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju