NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi
Kupujem plasticni camac sa kabinom
MiletaStamat:
Bravo Bojane. Čestitam. Srećna kupovina. Želim ti da sa porodicom i prijateljima samo uživaš u plovidbi. Nadam se da će biti prilike da s sretnemo na reci. Verujem da imaš posadu koja će ti praviti društvo od Novog Sada do Beogada. Uživaj!
Misha D:
taj prednji je i najbitniji kod velikih vrućina ali se sećam da je pre više godina na nekim ranijim modelima B747 šoferšajba (zbog zaobljenog dizajna) bila od klirita ili neke slične plastike i nije se pokazala zahvalnom za takve intervencije jer je bila prenapregnuta.
Inače, mislim da ćeš imati lep komfor u tom plovilu, lepo su rešili tuš kabinu koja leti i nije bitna ali sa prvim jesenjim danima je korisna kod višednevnog boravka.
Kako su rešili snabdevanje toplom vodom?
Bojan Bakic:
Za letnje dane ima i tus na krmi.A toplu vodu nema i necu se njome zabavljati bar ovo leto.Trenutno treba pranje i antialgin i za ovu sezonu sam miran pa dogodine polako.Bitno da imam mesta za porodicu.Dosta prostora iz ne tako dugackog brodica
flashnbgd:
Svaka čast pun pogodak za tvoje potrebe, uzdravlje da voziš i da ga promeniš na bolje.
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Sale Rea:
Čestitam, neka je srećna kupovina. Lep čamac, prava mera. Čekamo slike.
Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju