E, ovako treba... > Plovila

Uvoz camca iz Rusije

<< < (2/4) > >>

nikolacube:
Rekoh da nisam poznavalac, ali ta varijanta od nekih 5m, sa plasticnim dnom, i slicnim rasporedom u samom camcu. budzet do 6 000e sa prikolicom. Sto se samog motora tice, meni moze i Honda od 10konja

DuleN:
Procesljaj malo oglase, i sve ce ti se samo kazati...
Prikolice registrovane se mogu naci  u dobrom stanju, registrovane, u dijapazonu 700-1300 eur
Dobar camac, plasticni ili aluminijumski, moze se naci u dijapazonu 1300-2000 eur, cak i nov za te pare.... Pogledaj na sajtu alunautike camac pod imenom Liman, on je nov ispod 2000 eur...
Motor za laksi camac, po meni sasvim OK je 25 HP, tu negde oko 1500 eur
Sve u svemu za oko 4000 eur mozes se opremiti i za reku i za more i uzivati u plovidbi i odmoru.

steps:
Imas jos dosta vremena... Ne znam koliko si na vodi, sam ili sa porodicom, ali moja  preporuka bi ti bila da za ovih godinu i po dana ispitas i pokusas da provozas ili provedes neko vreme na sto vise plovila da vidis sta ti ustvari treba. Posto imas nameru da "vuces" camac na more, procitaj malo po netu iskustva drugih ili ih nahvataj pa popricaj uzivo, jer i taj put moze biti "dozivljaj" i za tebe i za porodicu. I ja licno imam planove o nabavci gumenjaka za Crnu Goru i Grcku na koju bi stavio Yamahu 8 koju imam na Pasari....
Veliki pozdrav
Marko

kole:

--- Citat: DuleN  27, 11, 2018, 17:47:51 posle podne ---Procesljaj malo oglase, i sve ce ti se samo kazati...
Prikolice registrovane se mogu naci  u dobrom stanju, registrovane, u dijapazonu 700-1300 eur
Dobar camac, plasticni ili aluminijumski, moze se naci u dijapazonu 1300-2000 eur, cak i nov za te pare.... Pogledaj na sajtu alunautike camac pod imenom Liman, on je nov ispod 2000 eur...
Motor za laksi camac, po meni sasvim OK je 25 HP, tu negde oko 1500 eur
Sve u svemu za oko 4000 eur mozes se opremiti i za reku i za more i uzivati u plovidbi i odmoru.

--- Kraj citata ---
I taj Liman da vuče na more?

DuleN:

--- Citat: kole  27, 11, 2018, 19:39:31 posle podne ---I taj Liman da vuče na more?

--- Kraj citata ---
A sto ne bi? Pa ljudi vucu svasta, sto ne bi vukao camac od cirka dvesta kila?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju