E, ovako treba... > Plovila
Novi čamac- CRANCHI HOLIDAY
Dora:
kgk Kapetan bele ladje :) Vidim da si smanjio cenu brodića.. Zar stvarno nema interesa za skroz sredjen brod?
MiletaStamat:
Pa ono je bilo opipavanje tržišta, hoću prodam neću prodam. Sad sam kupio novu ladju, Ide Pasara na prodaju,pa se stavlja i realna cena, može i svaki dogovor, samo čamac bez motora, bez prikolice ili sve zajedno kako kome volja. Interesenata ima, samo da neko donese pare, ko prvi ladji njegova je :)
popeye:
Auu, bravo. Ti vec krenuo u sređivanje. Bar je vreme posluzilo. Bolje što više sada. Bićes spreman na proleće.
DzEG:
Pre par dana sam svratio do Milete da pogledam brodić, i mogu vam reći da je to opasna lađa sa puno prostora za uzivanje. Opasno me bacio u razmišljanje u tom pravcu jer mi se baš dopao koncept plovila. Jedva čekam da ga spustiš na vodu da vidim kako će se ponašati sa vanbrodskim motorom u snzi koju gledaš.
DuleN:
Danas malo prosetah do mog druga Milete, da pogledam novu zaniamciju. Ususko je Mileta kao nevestu u cosku dvorista, da se slucajno ne prehladi lol
Zaista mi se dopalo to plovilo. Ni veliko ni malo, a sve lepo skockano, funkcionalno, bez ikakvih viskova ili manjkova. Mislim da ce ga 25-tica lepo gurati, bez ikakvih problema...
Sta drugo vec da pozelim Mileti prijatnu i lepu plovidbu, i mnogo sati provedenim na palubi 114
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju