E, ovako treba... > Plovila

Novi čamac- CRANCHI HOLIDAY

<< < (15/55) > >>

MiletaStamat:
Danas sam proverio i dužinu sajli. Otvorio sam jedan od luftera na krmenoj dasci, provukao sajle i koliko mogu da vidim sajla menjača i gasa odgovaraju, stim što je jedna on njih malo duža, pa ću to videti sa majstrom da li smeta da se ona uvuče u čamac, dok je telefleks sajla taman dužina kakva treba, bar se nadam. Ujedno se na slikana vidi ta platforma pozadi i mesto izmedju gde će se namestiti nosač za motor.

steps:
Mileta, tek sad vidim da se camac zove "Andrea", hoces mu menjati ime?? ako menjas, znas koji je obicaj???  357  114  hvauWJRFKLADSHF

Zoran T:
To je i ta zadnja platforma...celicni nosac nek ti saviju u "U+L" profil srafi za zrcalo izmedju i kaci yamahu i vozi se...a otom potom celu krmu sa spojlerom prepravi da odgovara za deplasman...

DzEG:
Komšo iskrene čestitke za kupovinu nove lađe, da te služi i u zdravlju da je voziš!!!  sail 114Jako lep čamac , i verujem da ćeš je ti doterati do perfekcije. 😀

MiletaStamat:
Hvala komšija, nisi daleko, prošetaj do mene. Možda mi daš neku ideju oko sredjivanja, više ljudi bolje vidi. :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju