E, ovako treba... > Plovila
Novi čamac- CRANCHI HOLIDAY
popeye:
oblak, motor je uvezen iz svice. postoji i od 26 incha. Ja sam hteo samo da kazem da povede o tome racuna. Duga noga mu sigurno treba. Mislim da je bolje da pozicionira nosac, tek kada kupi motor.
Mileta nemoj da se odrices tog rezervoara. Od viska glava ne boli. Jos ako je ispravna instalacija za punjenje istog, odlicno.
MiletaStamat:
Sve ispravno. To je samo razmišljanje. Posle pranja možda i ostane. Natankujem ga i ne razmišljam, imam za celu sezonu :)
DuleN:
Bice od ovoga nesto, kad u popravci ucestvuje naj koriscenija balkanska alatka - CEKIC kgk
Dora:
--- Citat: MiletaStamat 24, 10, 2018, 20:28:55 posle podne ---Sve ispravno. To je samo razmišljanje. Posle pranja možda i ostane. Natankujem ga i ne razmišljam, imam za celu sezonu :)
--- Kraj citata ---
Benzin je kvarljiva roba, optimalno vreme potrošnje je 30 dana....
oblak:
--- Citat: popeye 24, 10, 2018, 20:14:03 posle podne ---oblak, motor je uvezen iz svice. postoji i od 26 incha. Ja sam hteo samo da kazem da povede o tome racuna. Duga noga mu sigurno treba. Mislim da je bolje da pozicionira nosac, tek kada kupi motor.
Mileta nemoj da se odrices tog rezervoara. Od viska glava ne boli. Jos ako je ispravna instalacija za punjenje istog, odlicno.
--- Kraj citata ---
Znam da postoji mislio sam da taj imas to je XL . Standardni L je 553 mm.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju