E, ovako treba... > Plovila

Novi čamac- CRANCHI HOLIDAY

<< < (11/55) > >>

oblak:

--- Citat: popeye  23, 10, 2018, 18:38:14 posle podne ---Mileta, lep brodic nek je sa srecom.
Ako ti nesto znaci ja sam ove sezone stavio teretnu yamahu 9.9hp, umesto brodskog motora.
plovila su nam slicna. Slatko sam se navozao ove sezone. Malo trosi. kod mene na pola gasa 1,2 l.
Prosek 10/11km na cas. Sve preko toga nema svrhe. Vrlo malo ubrza a podigne potrosnju za jos litar.
Kod ove yamahe mi se dopada, sto je kao mazga. Sve jedno je da li si sam ili imas jos 5 putnika. Uzvodno nizvodno, ne reaguje na te razlike. Za 100 i kusur evra registracija na tri godine. Nije obavezno osiguranje. Sa 30 ili 40 konja ulazis u samo vece troskove, a ne dobijas puno. A za glisiranj, kao sto je i pomenuto treba dosta snazniji motor.
Upravljanje je takodje odlicno. Ne bezi sa kursa. Vise mi je sevrdao sa brodskim motorom, na tim malim brzinama.
Obrati paznju na duzinu noge. Kod mene je morala XL, i to na niskoj platformi. Ako hoces da pogledas kako to sve izgleda slobodno se javi.

--- Kraj citata ---

Popay odakle ti 9.9 motor sa xl nogom? Koliko znam prave se sam s  i L ( 15 i 20 incha )????

Mare:
Pa mileta drug moj cestitam na kupovini broda a sto se tice zadnje daske kacenje motora to sam resio i sad sa 60 ks sapuce. Sad ide na farbanje i ceka novu sezonu svrati da vidis kako je izvedeno

MiletaStamat:
Nisam nešto video da neko kod nas ima ovakav čamac, da ima i da je bez brodskog motora, eto prilike da se vidi njegovo iskustvo. Što Popaj reče da su nam slična plovila, otići ću do njega da pogledam kako je on to rešio sa kačenejem motora, pa da tako slično uradim i kod mene.

Zoran T:
Mileta...ono najnajnajbitnije si pregurao...ostalo su tehnikalije koje se resavaju...ima vremena do proleca... 114

MiletaStamat:
Juče malo radio. počelo sredjivanje novog čamca. Odšrafio stolice da bi mogao da skinem sa poda stari itison, otvoren pod, i izvadjen rezervoar za vodu, isti opran jer je u njega bilo sigurno 10-ak litara ustajale vode. Sundjerom pokupljena sva voda iz bunara kaljužne pumpe, u podu ostao rezervoar od Inoxa zapremine 120 litara, i on ide napolje, jer realno pošto neću glisirati ne treba mi toliki rezervoar. Danas kiša, pa čamac umotan najlonom,  ćuti u dvorištu, čeka se sunce pa ponovo u radove   6589

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju