E, ovako treba... > Plovila

Novi čamac- CRANCHI HOLIDAY

<< < (52/55) > >>

MiletaStamat:
Jeste, u pravu ste odudara, ali jbg ne može se sve dovesti u red  kako bih hteo. Možda jednom ofarbam ceo čamac da se to izjednači ali u narednih nekoliko godina neću sigurno.
Marko ne znam za nalepnice, i skinuo bih ih i ne. Verujem ako bih ih skinuo, ispod bi bila boja drugačije nijanse nego ostatak kabine, pa eto opet neslaganja.

calypso2:
Predlog samo, već imaš posla preko glave i dobro to sve ide koliko vidim.
Ma tu razliku od nalepnice rešavaš jednostavnim poliranjem (radio sam to na Regalu 2860), a mislim da bi uz neko novo estetsko rešenje baš modernizovao ceo koncept.
Vidi sa Švabom (mislim da znaš ko je) šta može da ti napravi i predloži kao novo rešenje. Natpis Cranchi naravno ostaviš  114

LSI:
Нисте фер!
Нудите му 101 идеју - кога да послуша?
И шта да ради с наших 101 кад он има десет пута више својих?

Милета, сети се оне старе народне приповетке: "Ко ће целом свету угодити?"

А ми, остали, уозбиљимо се, не вреди овако. Можемо ми свашта да предложимо, џаба се мучимо јер он увек може да нас не послуша.

Пустимо га нека се помучи да сам смисли и да заврши, а онда можемо да распалимо с критикама (онда нам ништа неће моћи).

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

mesechar:
More Mileta ne diraj nista !! Ugradi prozore rukohvate opremu krov ce se izjednaciti samo da ga stroka dovati ima i on da dobije finu patinu ko i kranci ...doradjuj to busi prozore ispostuj formu kao sto su na kabini i spremaj se za porinuce dogodine nalepniice i novi projekat..neee valja da se brod zavrsi oce u oglase da sklizne ...ako me razumes :)

MiletaStamat:
Bilo bi red da završim sa radovima i da već jednom počnem sezonu plovidbe. Pre neki dan isečeni otvori za stakla.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju