E, ovako treba... > Plovila

Novi čamac- CRANCHI HOLIDAY

<< < (49/55) > >>

LSI:

--- Citat: MiletaStamat  07, 03, 2021, 13:06:05 posle podne --- Koliko često riba grize to će mi biti  najmanji problem. Sve su to radovi radi boljeg i lepšeg uživanja na brodu. Riba je usputna zanimacija.

--- Kraj citata ---

Ипак бих ја направио тај кров на преклоп...

mesechar:
Neeema Mileta se ne smiruje! Sto bi klinci rekli TOP ce to da bude ...kakva su nam shmrkljava leta  hard top postaje neophodan deo opreme . Obavezno ugradi odlivnike da ti voda nebi zavrsavala u camcu i da mozes da boravis po kisi bez zatvorenih tendi. Ono sto ce se javiti kao manja zavrzlama kad je camac natkriven je nesto tezi ulaz u kokpit i izlazak ..tako da odma spremi dva bocna rukohvata postavljena vertikalno tacno gde su ti nadogradnje te trougaone pored bocnih prozora i dva horizontalna na krovu. Resi momcima iz titela da ne stede plastiku na stubovima nadgradnje da ti neki sivonja koji se penje na camac ne izazove tektonske poremecaje krova...
Sve u svemu extra . i ja sam svoj produzio do kraja kokpita i produzio sezonu blejanja na camcu ihaaa!
Za pecanje  je gosn Laza u pravu smetace za kontru ali naci ces ti nacina samo nek se ona okaci na udicu .)

budens72:
Bravo Mileta... to je prava priča. Puna podrška za radove  hi

calypso2:
Auuuu "pismeno" se ovo radi a i biće bukvalno drugi brod! Bravo Mileta  114

LSI:
Мораће поново да га региструје као чамац из самоградње.
Милета, стварно, јеси ли ти пријавио почетак радова?
Немој после да имаш проблема с бирократијом.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju