E, ovako treba... > Plovila

Novi čamac- CRANCHI HOLIDAY

<< < (42/55) > >>

MiletaStamat:
Iako je zima na čamcu se nešto raditi mora. Ovih dana ja prepravljao poklopac komore na podu. Pre je poklopac bio iz jednog dela, pa ga je teško podići, a i svi iz kokpita se moraju skloniti da bi njega smestio. Sad sam to napravio iz dva dela. Veći koji će se retko podizati i stoji iznad rezervoara za benzin i vodu, i manjeg koji će se češće podizati jer ispod njega stoje neke sitnice koje češće trebaju.

MiletaStamat:
Takodje sam prepravio nosač za motor. Zavario sam dno, tako da voda neće ulaziti i pri plovidbi praviti otpor. Malo sam i podigao mesto gde s ekači motor, jer mislim da mi je prošle sezona Honda malo niže stajala nego što treba. Nadam se da će sada biti idealno.

MiletaStamat:
Još nešto me nerviralo na Cranchi-ju. Ograda na palubi je iz jednog dela, pa kad se želi izaći preko pramca na obalu, uvek postoji opasnost da prilikom dužeg koraka zadnja noga zakači ogadu te se neko povredi padom. E rešio sam da odrežem ogradu napred, napravim kljun-špirun, ogradu povežem sa špirunom tako da bude lakše za izlazak na obalu. Za sad je isečeno, kompletiran špirun, ostaje da se sve zavari i montira kako treba. Nadam se da ću uspeti da to odradim da bude i lepo i bezbedno,

calypso2:
Raseci ili probuši drenaže za vodu na zavarenom nosaču motora

LSI:

--- Citat: calypso2  31, 01, 2020, 08:10:06 pre podne ---Raseci ili probuši drenaže za vodu na zavarenom nosaču motora

--- Kraj citata ---

Добар предлог - Милета, предлажем ти да га прихватиш, осим ако не желиш да у том простору држиш мамце за пецање јер ће се ту задржавати вода.

А за преправке око кљуна - честитке!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju